Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto

Judul : Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto
link : Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto

Baca juga


Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto

SEWU KUTO

By : DIDI KEMPOT

[intro] G Bm C D G

[Verse 1]
G Bm
Sewu kuto uwis tak liwati
C G D
Sewu ati tak takoni
G Bm
Nanging kabeh podo ra ngerteni
C G D
Lungamu neng endi
Em C
Pirang taun anggonku nggoleki
G D G
Seprene durung biso nemoni

[Intro] Em Am D G

[Chorus]
Am D G Em
Wis tak cobo ngelaliake
C D G
Jenengmu soko atiku
C D G D/F# Em
Sak tenane aku ora ngapusi
Am D G D
Isih tresno sliramu

[Verse 2]
G Bm
Umpamane kowe uwis mulyo
C G D
Lilo aku lilo
G Bm
Yo mung siji dadi panyuwunku
C G D
Aku pengen ketemu

Em C
Senajan sak kedeping moto
G Bm G
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo

[intro] Bm C G
Em D G

[Chorus]
Am D G Em
Wis tak cobo ngelaliake
C D G
Jenengmu soko atiku
C D G D/F# Em
Sak tenane aku ora ngapusi
Am D G D
Isih tresno sliramu

[Verse 2]
G Bm
Umpamane kowe uwis mulyo
C G D
Lilo aku lilo
G Bm
Yo mung siji dadi panyuwunku
C G D
Aku pengen ketemu

Em C
Senajan wektu mung sedelok
G Bm G
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo

Em C
Senajan sak kedeping moto
G Bm G
Tak nggo tombo kangen jero ning dodo


Demikianlah Artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto

Sekianlah artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Sewu Kuto dengan alamat link http://www.ourdream.me/2017/10/kunci-gitar-didi-kempot-sewu-kuto.html