Kunci Gitar Didi Kempot - Stasiun Balapan

Judul : Kunci Gitar Didi Kempot - Stasiun Balapan
link : Kunci Gitar Didi Kempot - Stasiun Balapan

Baca juga


Kunci Gitar Didi Kempot - Stasiun Balapan

STASIUN BALAPAN

By : DIDI KEMPOT

[Intro] Bm Em A D G Em F# Bm (2x)
G F# G F#

Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan
Em F#
Kowe karo aku naliko
Bm F#
Ngeterke lungamu

Bm
Ning Stasiun Balapan
rasane koyo wong kelangan
Em
Kowe ninggal aku
F# Bm
Ra kroso netes eluh ning pipiku

A D
Da... dada sayang...
A Bm F#
Da... s'lamat jalan...

[Reff 1]
Bm Em
Janji lungo mung sedelo
A D
Jare sewulan ra ono
G Em
Pamitmu nalika semono
F# Bm
Ning stasiun balapan Solo

[Intro] F#m G F# Bm

[Reff 2]
Bm Em
Jare lungo mung sedelo
A D
Malah tanpo kirim warto
G Em
Lali opo pancen nglali
F# Bm G F#
Yen eling mbok enggal bali...

Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan

[Intro] A Bm A Bm F# Bm F# Bm
Em F# Em F# Em F# G Bm

[Reff 1]
Bm Em
Janji lungo mung sedelo
A D
Jare sewulan ra ono
G Em
Pamitmu nalika semono
F# Bm
Ning stasiun balapan Solo

[Intro] F#m G F# Bm

[Reff 2]
Bm Em
Jare lungo mung sedelo
A D
Malah tanpo kirim warto
G Em
Lali opo pancen nglali
F# Bm G F#
Yen eling mbok enggal bali...

Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan
Em F#
Kowe karo aku naliko
Bm F#
Ngeterke lungamu

[Coda]
Bm
Ning Stasiun Balapan
rasane koyo wong kelangan


Demikianlah Artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Stasiun Balapan

Sekianlah artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Stasiun Balapan kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Stasiun Balapan dengan alamat link http://www.ourdream.me/2017/10/kunci-gitar-didi-kempot-stasiun-balapan.html