Kunci Gitar Didi Kempot - Tanjung Emas Tinggal Janji

Judul : Kunci Gitar Didi Kempot - Tanjung Emas Tinggal Janji
link : Kunci Gitar Didi Kempot - Tanjung Emas Tinggal Janji

Baca juga


Kunci Gitar Didi Kempot - Tanjung Emas Tinggal Janji

TANJUNG EMAS TINGGAL JANJI

By : DIDI KEMPOT

Fig1 : D F#m G D
Em Bm Em A D A

D F#m
bebasan koyo ngen teni
G A D
udane mongso ketigo
G A D F#m
najan mung sedelo ora dadi ngopo
Em E A
penting biso ngademke ati wou

D F#m
semono ugo rasane atiku
G A D
mung tansyah nunggu tekamu
G A D F#m
ra kroso setahun kowe ninggal aku
Em A D
kangen kangene atiku

Fig2 : Em D Em A D

F#m Bm
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
G A D
kowe janji lungo ra ono sewulan
F#m Bm
nanging saiki, wis luwih ing janji
G A D
nyatane kowe ora bali bali

Em A D Bm
neng pelabuhan tanjung mas kene
Em A D
biyen aku ngeter ke kowe
Em A D Bm
neng pelabuhan semarang kene
Em A D
aku tansah ngenteni kowe

Fig3 : D G Em A D
Em A D A D A

D F#m
semono ugo rasane atiku
G A D
mung tansyah nunggu tekamu
G A D F#m
ra kroso setahun kowe ninggal aku
Em A D
kangen kangene atiku

Fig4 : Em D Em A D

F#m Bm
aku sih kelingan naliko ing pelabuhan
G A D
kowe janji lungo ra ono sewulan
F#m Bm
nanging saiki, wis luwih ing janji
G A D
nyatane kowe ora bali bali

Em A D Bm
neng pelabuhan tanjung mas kene
Em A D
biyen aku ngeter ke kowe
Em A D Bm
neng pelabuhan semarang kene
Em A D
aku tansah ngenteni kowe


Demikianlah Artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Tanjung Emas Tinggal Janji

Sekianlah artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Tanjung Emas Tinggal Janji kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Tanjung Emas Tinggal Janji dengan alamat link http://www.ourdream.me/2017/10/kunci-gitar-didi-kempot-tanjung-emas.html