Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tertonadi

Judul : Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tertonadi
link : Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tertonadi

Baca juga


Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tertonadi

TERMINAL TERTONADI

By : DIDI KEMPOT

[Intro] Dm G C Am
Dm E Am E

[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Dm E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
Am E
Lungo mesti bali

[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Dm E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Am
Nganti sak elingmu

[Bridge]
E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
Am
Opo kowe ra kroso...
E
Yen kowe isih seneng lan tresno
Am
Kudune kowe kroso...

[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Dm E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
Am E
Lungo mesti bali

[Intro] E Am E Am

[Chorus]
Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
Dm
Kangen sing tak rasakke
E
Rasane, rasane, rasane
Am E
Rasane koyo ngene
A
Ning kene, ning kene
A/C# Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
Am E
Aku kangen, kangenku mung
Am F C-B-Am
Kanggo kowe...

[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Dm E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Am
Nganti sak elingmu

[Intro] E Am E Am

[Chorus]
Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
Dm
Kangen sing tak rasakke
E
Rasane, rasane, rasane
Am E
Rasane koyo ngene
A
Ning kene, ning kene
A/C# Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
Am E
Aku kangen, kangenku mung
Am F C-B-Am
Kanggo kowe...

[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Dm E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
Am E
Lungo mesti bali

[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Dm E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
Am
Nganti sak elingmu

[Bridge]
E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
Am
Opo kowe ra kroso...
E
Yen kowe isih seneng lan tresno
Am
Kudune kowe kroso...
Am
Nalikane ing Tirtonadi


Demikianlah Artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tertonadi

Sekianlah artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tertonadi kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Kunci Gitar Didi Kempot - Terminal Tertonadi dengan alamat link http://www.ourdream.me/2017/10/kunci-gitar-didi-kempot-terminal.html