Kunci Gitar Doel Sumbang - Hanjakal

Judul : Kunci Gitar Doel Sumbang - Hanjakal
link : Kunci Gitar Doel Sumbang - Hanjakal

Baca juga


Kunci Gitar Doel Sumbang - Hanjakal

HANJAKAL
By : DOEL SUMBANG
Intro : F#m D Bm C# D E F#m D E F#m

F#m      C#           F#m
Jangji urang rek saati
C#          F#m    C#         F#m  C#  
moal pada ingkar moal rek sulaya
F#m     C#           F#m
tapi jangji ukur jangji 
C#                 F#m
sumpah tinggal sumpah
C#            F#m  F#
kalah jadi runtah

Bm                E
kaduhung sagede gunung
      A           D
teu ngagugu omong indung
Bm                 C#     
papatah dianggap angin
        F#m        F#
geuningan kieu jadina

      Bm      E
hate ceurik balilihan
         A        D
taya nu bisa ngubaran
   Bm        C#    F#m    C#
hate asa di wewejet rajet

Reff :

  F#m            Bm
kudu kamana ngubaran diri
      E            A       C#
kudu kumaha miceun kanyeri
      F#m         Bm
kudu kasaha nitipkeun diri
E           C#         F#m
kudu kumaha nya kumaha ...


Demikianlah Artikel Kunci Gitar Doel Sumbang - Hanjakal

Sekianlah artikel Kunci Gitar Doel Sumbang - Hanjakal kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Kunci Gitar Doel Sumbang - Hanjakal dengan alamat link http://www.ourdream.me/2017/10/kunci-gitar-doel-sumbang-hanjakal.html