Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran

Judul : Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran
link : Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran

Baca juga


Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran

ILANG TANPO ARAN
By : ENY SAGITA

[Intro] Dm  Gm  C A Dm
        D Gm A Dm

    Dm                 A
Tak lali neng ngendi paranmu
        Gm                  Dm
tekan Suroboyo nganti Tulungagung
           Gm
neng pinggire kali brantas
        Dm
pesisir popoh lan prigi
          A#      C            Dm
cidro ing janji kapan anggonmu bali

[Intro] Am  A#  Am A# Dm

    Dm                 A
tak lali neng ngendi dunungmu
        Gm                         Dm
tekan gunung gudeg nganti gunung semeru
          Gm
lan terus tak takonake
         Dm
marang ombak'e segoro
       A#       Am     Dm
ra ketemu gawe atiku nelongso

[Interlude] C  F Dm
            Gm  A  Dm
            Am  A#  Am A# Dm

[Chorus]
F                  Gm
kowe lungo koyok dene embun isuk
     A#                 A
lan ugo koyok lintange awan
F                 Gm
tinggalake awakku kang tanpo ruang
         A#                           A
mblenes ilang lan ninggal warto lan paran
      F
gusti kang Moho Kuoso
       Gm
pareng sabar mring kawulo
     A#        Am        Dm    D
rino wengi aku tansah ndedungo

    Dm                 A
Tak lali neng ngendi paranmu
        Gm                  Dm
tekan Suroboyo nganti Tulungagung
           Gm
neng pinggire kali brantas
        Dm
pesisir popoh lan prigi
          A#      C            Dm
cidro ing janji kapan anggonmu bali

[Interlude] C  F Dm
            Gm  A  Dm
            Am  A#  Am A# Dm

[Chorus]
F                  Gm
kowe lungo koyok dene embun isuk
     A#                 A
lan ugo koyok lintange awan
F                 Gm
tinggalake awakku kang tanpo ruang
         A#                           A
mblenes ilang lan ninggal warto lan paran
      F
gusti kang Moho Kuoso
       Gm
pareng sabar mring kawulo
     A#        Am        Dm
rino wengi aku tansah ndedungo

[Outro] Am  A#  Am A# D


Demikianlah Artikel Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran

Sekianlah artikel Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Kunci Gitar Eny Sagita - Ilang Tanpo Aran dengan alamat link http://www.ourdream.me/2017/10/kunci-gitar-eny-sagita-ilang-tanpo-aran.html