Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe

Judul : Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe
link : Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe

Baca juga


Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe

PENGEN NGOMBE

By : ENY SAGITA

[Intro] Dm Am Dm
        Dm Am Dm Gm A# Dm

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

  A                       A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
        Gm            A         Dm
Banyu putih yo kanggo nelesi lambe

  Dm                   C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
 A#           Gm          Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

    A                     A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
         Gm          A       Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A              Dm
Sopo sopo kuwi sopo
  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A                  Dm
Sayang sayang kuwi sopo

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
            Gm Dm G A Dm

[Chorus]
  Gm
Dino ganti wulan
       Dm
wulane wis ganti tahun
      A                      Dm
Aku setyo ngenteni ning stasiun

[Intro] Gm Dm A D

  Gm
Tahun ganti windu,
       Dm
suwene kowe tak tunggu
         A                      Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

  A                       A#
Kulinane kowe mbiyen sing tansah nyepakke
        Gm          A         Dm
Banyu putih yo gawe nelesi lambe

  Dm                   C
Kuwi sak tenane kangen sing tak rasakke
 A#           Gm          Dm
Roso kangenku mung kanggo kowe

    A                     A#
Ngenteni tekamu neng kene kowe tak tunggu
         Gm          A       Dm
Bareng muleh uwis ra koyok pamitmu

  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A              Dm
Sopo sopo kuwi sopo
  A
Sopo seng kok gendhong
  A#
Sopo seng kok emban
  A                  Dm
Sayang sayang kuwi sopo

 Dm
Aku pengen ngombe
       C
Ngelak seng tak rasakke
  A#               Gm     Dm
Nganti garing ning gulu rasane

[Interlude] Dm Am Dm Gm Dm A D
            Gm Dm G A Dm

Back To : [Chorus]


Demikianlah Artikel Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe

Sekianlah artikel Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Kunci Gitar Eny Sagita - Pengen Ngombe dengan alamat link http://www.ourdream.me/2017/10/kunci-gitar-eny-sagita-pengen-ngombe.html