Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati

Judul : Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati
link : Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati

Baca juga


Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati

TANGISE ATI
By : ENY SAGITA

[Intro] Em C Em C Em
        Am Em B Em

       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

[Intro] Am  B

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
     Am                  Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake

       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

[Chorus]
     Am                  Em
Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
    Am                        B
laraning ati sing nyonggo aku dewe
    Am                Em
ora ngiro yen bakal ngene dadine
           C
wis wis yo wis yen ngono
   C     B         Em
yo wis.. tak lilakake

       Em   B         Em
Udan deres wayahe wis wengi
       Am                 Em
njur kelingan lungamu dek wingi
 Am            Em
opo wis dadi gegarising pesthi
       C           B
kowe bakal cindro janji

    Em   B       Em
senajan uripku rekoso
      Am             Em
kabeh mau bakale tak tompo
  Am             Em
nuruti gedhang yuaning roso
  C                  B
bebrayan urip klawan ndiko

[Intro] Am Em B Em

Back To : [Chorus]


Demikianlah Artikel Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati

Sekianlah artikel Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Kunci Gitar Eny Sagita - Tangise Ati dengan alamat link http://www.ourdream.me/2017/10/kunci-gitar-eny-sagita-tangise-ati.html